.

.

Kako postaviti sliku koja će se prikazivati na portalu?

Portal Zona pozitive je povezan sa web stranicom Gravatar. Da biste postavili svoju sliku koja će se prikazivati na portalu, otvorite račun na web stranici Gravatar.com i postavite željenu sliku. Na taj način slobodni ste mijenjati slike po svojoj volji.

Važno!!! Prilikom otvaranja računa na Gravataru koristite istu e-mail adresu s koje mi šaljete članke (u protivnom se vaša slika neće prikazivati na portalu).

Kliknite OVDJE za pristup Gravatar-u (link će se otvoriti u novoj kartici).

.

.

Kako ispunici sekciju “O autoru”?

Ispod svakog vašeg članka prikazivati će se sekcija koja sadrži vašu sliku, osnovne informacije o vama te link za vašu web stranicu (može i Facebook ili Instagram stranica ili nešto drugo – sve to možete mijenjati po potrebi) – vidi sliku ispod.

Ista sekcija prikazivati će se i pri vrhu stranice kada netko klikne na vaše ime u rubrici “Kolumnisti” – vidi sliku ispod.

.

.

Što napisati o sebi?

Napišite svima koliko ste super 😉

Što god da napisali, tekst možete mijenjati. Pišite o svojim interesima, sklonostima i vizijama. Ako ste napisali kakvu knjigu ili nešto slično, slobodno navedite da ste autor te i te knjige.

U svakom slučaju nastojte da tekst o vama nije duži od 100 riječi.

Slobodno koristite frazu da ste (ovisno o programu u kojem ste sudjelovali):

  • “Licencirani TT Coach”
  • Licencirani TT Mindfulness™ trener”
  • ili “TT Coaching® Academy” kao referenca za vašu edukaciju.

.

.

Kako predati tekst za sekciju “O autoru”?

Da biste predali tekst za sekciju “O autoru” ili da biste predali novu verziju teksta za navedenu sekciju, ispunite obrazac u nastavku.

Sekcija o autoru